Klant-Fia!

Kategori: Weekday Oslo

Ändrade planer för igår, drog förbi gymmet ännu en gång innan jag stavk o hängde hos Ann en stund och påvägen RAMLADE JAG, mitt på gatan, på nån stålsak och rev upp hela knät. Det gör fan skit ont i knäna, haha. Känner mig som 8 år igen.

Nu väntar jag på bussen till jobbet. Jobbar till klockan 2, sen 3-6 skall jag på kaffeutbildning på mitt nya jobb sen tänkte jag ta en långpromenad o döda lite tid till bebz kommer hem, köpa en billig kalender på TGR.

På nya jobbet behöver man bara förkläde o sina vanliga kläder, vilket är super najs men suger lite för min del för JAG HAR VERKLIGEN INGA KLÄDER O HA PÅ MEJ. Får nog dra in till town med bebi på lördag o köpa lite basic toppar, nya leggings osv...

På lördag kväll spelar Jah Vinci. Niceness!!!

Tisdag

Kategori: Weekday Oslo

Håller på o promenera till grønland för o skriva på jobbkontrakt. Imorse blev det gymmet en timme o en halvtimmes promenad. Senare vette tusan, ska med bebz till gymmet en sväng, laga käk- som tar lite extra tid för jag lagar olika till mig o bebi för jag detoxar. Dvs inte äter ngt kött, inga mjölkprodukter, inget med vitt mjöl i pasta osv. Oh och inget kaffe, socker, sötningsmedel eller cigg. Riktig utmaning för mig.

Helgen blev lugn, var liten pärla i lördags o en liten run på morgonen. I söndags blev det gym o inte så mycket annat. Bebi o dudesen var iväg o kikade labyrint! Avis!!! Var för sent när jag skulle upp o jobba.

Igår vart set bara jobb o gym o lökande. Åh jag längtar hem massa, kräftskiva nästa helg, cyaaant wait!!! Nu ska ja hitta en toa innan jag kommer fram till kontoret.

Håll tummarna för fet lön!!!! Gah. Håper

Friday baby!

Kategori: Weekday Oslo

Det gick tjockt bra i onsdags. Hpn ringde upp igår och sa "jag kan inte hålla mig till tisdag med att berätta...DU FÅR JOBBET, vi klicka så bra!" chefen verkar clean :) blir o skriva kontrakt på tisdag!

I onsdags blev set ju gym också, lite löpning på bandet som dödade enermt men skööönt! Sen hängde ut med mange peter bebi framför ny serie vi börjat med "lilyhammer" - riktigt nice!

Igår vart set gym igen, gick lättare på löpbandet nu, sprang 15 min utan att dö, helt ok för att vara mig. Sen vart det aik match hemma, pulled chicken mashed potato bowls och mer lilyhammer!

Nu är jag på g till jobbet. Jobbar till 16 sen väntar jag o ann på josse till runt 6, så drar vi alla in till town o möter upp oda och vanja för en afterwork :))

Later!!!

Yalla kompis!

Kategori: Music, Movies & TV

Gjorde väl inget speciellt i helgen. I lördags regnade det HELA dagen så det blev bara ett gympass på morgonen och sen kurera sig med film och serier med baby. Söndags vart det bättre väder, då stack jag o älskling ut på en långpromenad in the sunshine efter vårt gympass. Måndag, tisdag och idag har jag jobbat öppning på cafét, gymmat igår & lagat tortellini pesto rosso samt chicken curry. Nothing special! Kikade på dem 2 nya avsnitten halv 8 hos mig igår, åh mysstämning! Har saknat! :) efter det blev det en film "swining with the finkels", haha, ganska så rolig faktiskt!

idag gick det lite segt och långsamt på jobbet, mest för att det var så lite att göra. Fick 400 kronor i avskedspresent (sier man så?!) av en kund, oh yez najsness! Är påväg till kaffebrenneriet nu för en jobbintervju. Håper att det intw är inkluderat nå helgjobb o håper jag får det! Ni som läser får hålla tummarna för mig ;) inte hela världen i annat fall, har backup jobb...but still, vore nice!! Tänkte promenera hem efter intervjun o dra till gymmet en timme. Så jäkla gött o vara inne i gym-mode o verkligen njuta av det. Igår sprang jag på löpbandet till svetten rann o jag var helt skakig, då är det laaaagom gött o placera arslet i soffan efter en skön dusch :)

Javeeel...måste passa på o tipsa om några låtar som jag öööverpumpar nu för tiden. 1. Medina - jalla kompis (live) 2. Hallelujah (shrek song) med bland annat norsken som vann world idol. 3. Sizzla & general knas - good for the world.

Check it out! ;)

Långhelg

Kategori: Dinner & more

Hejsan! Ledig från igår till måndag! Så jag koser meg. Idag har jag vart på gymmet en timme, tvättat (tvättar), vart ute på nästan en timmes promenad, köpt vattenmelon och sitter o målar.
 
Längesen jag skrev igen som vanligt...En rätt från förra veckan som var lite godare än alla andra var Pulled Pork Pizza. Jäkligt simpelt att göra så inget recept kommer upp.
 
I tisdags jobbade jag, gymmade och gjorde protein bars till min man. Till middag blev det aspargus a lá creme. (+ potatis och köttfärsbiff) Det här är inte heller värt att lägga upp recept på för det enda du behöcver är sparris och 1 port holandaisås. Stek sparrisen. Släng över sås. Käka! its yuum and good for uu!!
 
På onsdagen fortsätte jag i samma "lyxa till grönaker-spår" och åt aubergine toppat med mozarella till middag. Kl 07 på morgonen var jag på gymmet i jobbet. Var riktigt skönt att va något gjort innan det var dags för jobb. I torsdags var jag ledig. Var på möte hos Manpower och tog en långpromenad. Pizza med aubergine/ost (ja det var så gott) till middag medan jag o bebi flowade business ideér och kikade modern family.
 
Nu måste jag ner till tvättrummet!! Ska bli bättre på det här!

Haaaade!!
 
I
 

Big B Weekend!

Kategori: Weekday Oslo

Brorsan var ju här över helgen. I fredags hängde vi ut i vår lägenhet m lite bira tillsammans med gos, markus, joel, robban o mange. Lördags softa vi ute i parken o lapade sol, sedan åt middag på gunsmoke o avslutade dagen med TED på bio, som var skit kul. Igår tog vi en långpromenad o en fika innan vi lämna av brorsan vid centralen. Sen vart det gym o dinner! Mer latero. Är på jobb...trots att ja skulle vart fri. Vilket suger enormt. (ENORMT)

10 days, well hello

Kategori: Dinner & more

det vart jobb direkt i måmdags japp. Vart lite omställning efter 2 veckors ledighet faktiskt och inte nog med det så fick jag kicken! javel börjar ordna upp sig nu. Jobbar augusti ut sen nytt. I måndag blev det kyckling till middag tillsammans med grekisk grillad ost. Kycklingen med grekiska kryddor o osten införskaffad i Grekland den med :) Finns liknande här hemma.
 
Mustard chicken 3 portioner:
Basmatiris
2-3 kycklingfileér
1 msk senap
3 msk senapspulver
1 tsk vitlök
1 tk curry
1 stor hackad lök
grönsaker du gillar
salt ocgh peppar
3 dl matgrädde
 
Gör såhär: Koka upp riset och fräs kycklingen tillsammans med senapspulvret. Häll på grädden ochkrydda med övriga kryddorna. Server med sallad och ris.
 
 
Grilled zaganaki
1 bit grillost/zaganaki/halloumi
mjöl
1 ägg
olja och smör
 
Gör såhär:Doppa osten i ett uppvispat ägg och vänd sedan i mjöl. Stek gyllenbrun i en stekpanna i olja och smör, servera direkt.
 
 
I tisdags vart det såklart jobb okcså. Efter kom killarna över på middag o hangout. det blev grillad ost, vitlökssås, sallad, bbq-kött, kycklingrullar med ost och vitlöksbröd. Fick se en VÄLDIGT udda dokumentär om folk som sätter på donkys, låt mig säga att jag gärna sklle ha den osedd...ih...
 
 
För att upprepa mig lite vart det jobb onsdag, torsdag, fredag och helgen också. I onsdags blev det snabbmiddag - carbonara och en jävla massa tvättning. Onsdag eftermiddag mötte jag upp baby och stack o hämtade ut vår gymkort. Pussades i regnet och blev ttalt dyngsura innan vi kom in :) Gjorde en liiite nyttigare cheese´cake som blev gillad ;)
 
4 port caramel cheesecake (in a jar)
1 dl grädde
2 dl fat free cream cheese
1 dl vaniljyoghurt
0,5 dl caramellsås
fryta hallon
1 dl sötningsmedel
¨4 mariekex
 
Vispa grädden i en skål, i en annan skål vispa cream cheese med sötningsmedel, vaniljyoghurt, caramell. Blanda sedan samman allt i en skål med en sked. Lägg hallon i botten, cheesecake över och toppa med ett krossat mariekex.
 
 
I fredags blev det gym efter jobbet sen middag pork mustard Cajun framför en jätte mysig film, The vow - se den!
 
 
I lördags kom jag en timme försent till jobet. skulle hinna med bara en halvtimme försent men bussen kom inte över huvud taget och trikken kom fram EN minut efter att tunnelbanan dratt, så det blev att vänt dr en halvtimme på nästa. Sen fick jag mens på jobet också!! Jobbdagen avslutades med att jag råkade blåsa min glödande fimp rakt ner i skorna på mig själv. (där jag pga att jag var å stressad på moronen INTE hade några strumpor på mej). Oh, aj, yes, score! Blev bättre efter en dusch o myskläder tillsammans med mannen framför modern family och BURRITOS.
 
I söndags gjorde jag inte mycket mer än att gymma, jobba o äta jordgubbar med grädde. Bra när man har ensi o crave'ar både socker o järn.. ;)
 
I förrgår var jag ledig! Stac upp vid 7 när mannen drog till jobbet. Drog ner o gymmade, handlade och en rensade hela garderoben! Oh så gött o ha det gjort då :) Sedan blev det film med P: God bless America, Puss in boots & Hot tub time machiner. Puss in botts var skit söt, hiihi. Middag blev pulled pork, det har jag gjort så väldans många ggr så det kommer inte upp något recept :)
 
 
Igår jobbade jag till 3 sen stack iväg till gymmet med korven. köpte hem sushi o munchade framför modern family. Var lite jobbigt på jobbet idag, mådde SKIT hela dagen...ska ta en dusch nu o fixa lite, sätta på mej mjukiskläder, gömma mig o tycka synd om me själv. Sen kommer G över på dinner hos oss.
 
I helgen kommer brorsan o hans hagga till Oslo o chillar :) blir najsness, sedan ledig mån-tis också. Lyyyyyyyyxxx!!!!