I DONT KNOW HOW SHE DOES IT

Kategori: Music, Movies & TV

jobb sen 19-bion med Hanna. "i dont know how she does it" 
godnatt. imorgon blir det laga mat på mässa. Lina kommer till ghetot med bilen kring 11.

GINA TRICOT

Kategori: Weekday

jag vill till gina NU. detta ska köpas 

ska lägga mig o sova nu av ren protest mot världen.

LOVE ACTUALLY

Kategori: Music, Movies & TV

inget nytt hade kommit ut. sjukt. Kikade Love Actually istället. Den är så sjukligt mys!!!!! O Martine McCutheon

som spelar Natalie är ju så sinnes sjukt söt. Ska kika efter mer filmer med henne ^^. Lillduden är också sket söt. Vet fan inte hur många gånger jag har sett den. Bästa filmen! <3






JURY FÖR KOCKARNA

Kategori: Weekday

Idag vart det skola, rätt skönt med omväxling och på torsdag blir det laga mat på mässa, så varanan dag jobb, rätt gött. Idag gjorde vi olika julgodisar, vi körde rocky road. Sen trodde vi att vi var snälla o gick ut o gav uteliggaren som bor utanför skolan en påse med praliner + några mackor. När han fick syn på dem slängde han iväg mackorna och STAMPADE skit förbannad på chokladen. Say whaaaat??? Sen var vi jury för kockarna, dem hade alla lagat trerätters och FAN vad duktiga dem var, nästan allt var svin gött! Blev riktigt imponerad och sugen på att lära mig laga mat bättre själv. Borde göra det. Tanken var att jag o Hannah-banana skulle ut och äta på frankies idag men vi vart så mätta så vi tar det imorgon kväll! Blir o handla o relaxa för mig idag...o se nya 2½, how i met och big bang!

3781579596_a063093aa6_z_large
5696498392_8e36b2fff5_z_large
2871891637_acb89b1239_o_large
Tumblr_lfnds2g5hs1qb7l6ao1_500_large

JOBB

Kategori: Weekday

ja. jobb. what else to say!

TOWN

Kategori: Weekday

nu blir det en sväng på stan med nasty

GLÖGGFEST

Kategori: Weekday

glöggfesten igår vart lyckad.  
Tumblr_lvatwlhxys1qik2who1_500_large

LÅÅÅNG DAG

Kategori: Weekday

jobb 07 - 15.
hem. väl hemma fixade jag tunnbrödskorgar, rullen, cupcakes, cheesecake, mozartkulor, vit choklad-pynt till mammsens tårta och en mangocurrysås. Fixar resten imorgon innan festen. 

Kikade Du är vad du äter osso, änna missade det.
godnatt för heeeelvete
Tumblr_lv8mib4ysr1qjfj59o1_500_large

TRÖTTFISEN!

Kategori: Weekday

Jåååhåå...jobb 07-15, brao brao! Sen hemma, hjälpte till lite med käket sen till...ja nu minns jag inte namnet men i ringön. Träffa Lina där osåååå... jag köpte 6 snygga stora glas, en skärbräda i trö, 2 olika pajformer, lite köksredskap, en skit fin ljus-sak (ett ljus som sitter i en...ja...whatever...den är cool..som ett fat med ett ljus men ändå inte, ballar liksom), olje-spray-flaska, en kaffepress, en sikt och 4 lite djupare tallrikar som var skit fina verkligen. Och två kökshanddukar. FÖR GUDS SKULL!

hehe JA jag är besatt! Imorgon blir det jobb 07-15 sen skall jag hem o fortsätta baka o laga kek inför glöggfesten. Jag skall fixa tunnbrödskorgar, cheesecake, cupcakes, röror, pynt till mamis tårta, mangosås och en pannkaksrulle så aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blir nog busy. JAJA ska kosa med någon film nu innan jag dör!
318881_213047612082849_170978842956393_509126_4596675_n_large

RUDOLF ÄR FUCKING AWESOME

Kategori: Weekday

Gick braaaaa på jobbet. Gjorde en massa saker, Så sjukt jävla kul! bästa! Sen var Erik förbi också. Hemma lagade jag middag: kyckling jordnötssås ris. + lagade lussekatter tills lördag och gjorde lite pynt till cupcakesen jag skall göra. Börjar bli lite trött, sitter o gapflabbar åt rudolf. KARL SUNE RUDOLF ANDERSSON!

"Nu ska vi hugga gran, JA, nu ska vi hugga gran, JA, nu ska vi hugga oss en graaaaan." (granen funnen) BJÄLLER-KLANG!!! (med yxan i luften) hahaha...

SKOLA & PROV

Kategori: Weekday

Vart i skolan, haft prov, gjort praliner, vörtbröd, mer pepparkakor, kycklingspett+ris+jordnötssås och säkert något jag glömt...just det knäckebröd också. Efter skolan var jag med Lina en stund på hennes pojkväns jobb (han jobbar i kallebäck. Nä inte netto) och sen har jag vart med la familia och handlat inför lördag, glöggfest. Jag är trött nu, skall sova om en stund. Börjar jobba klockan 7 imorgon. Puss
Tumblr_lq0a2vzdj61qgv93wo1_500_large
Gah jag är sjukt sugen på en frozen strawberry daiquiri...gärna på en varm strand med turkost hav o lite smoothie musik i höglurarna...oh...ge mig. helvete

SÅ KUL!

Kategori: Weekday

Fan vad jag trivs på praktiken, fan va kul =)) skulle verkligen kunna tänka mig att jobba på bageri också, alltså inte bara konditori. Skit roligt. Gjorde en massa olika frallor, saffransbullar, pistagekransar, 160 kg pepparkaksdeg packades, gjorde limpor o surdegsbröd, packade valnötter. Nemen tjockt nice! Promenad hem efter. Nu blir det middag, sen lite sista plugg inför provet imorgon o sedan SLAPPA! Längtar till provet är gjort imorgon så det är ur vädret.

pepparkaksdegen ^^

PRAKTIK

Kategori: Weekday

yao yao yao! skrev nada igår för ja gjorde NADA utöver att plugga hela jävla dagen. Nåja!  blir mer av det i eftermiddag, så jäla gött när provet kommer vara done imorgon. Nu är jag off till praktiken. Kommer väl få en chock. Kanske...JAJAJAJJA KÄRLEK!
Tumblr_luxhb5mlby1r52j4go1_500_large

STAN+JUL PÅ LISEBERG

Kategori: Weekday

I förmiddags var jag o mami på stan. Var 11 grader, satt UTE o fikade, tjockisjackor men ändå. Fick med mig lite scrapsaker, 2 ugglelyktor, 2 burkigojser osv. 

vid 5 kom Morgan, Satte o Caylah. Åt taco o sen stack jag mami o caylah till jul på liseberg o myste omkring. 

Scrappar lite nu, börjar bli seg, sova om en stund sen blir det plögg för hela slanten imorgon, whiho så kul...inte.

FRIDAY!

Kategori: Weekday

till skolan
sen köpa rosa iphone skal + pynt
hem
pyssla. städa. plugga.
dö. 
det är min fredag ska få massaaaaaaa gjort o vara duktig faaaaktiskt! boka hotell också!!
håll käääften jag köööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör!

OJDÅ!

Kategori: Weekday

Händelserik dag i skolan. Skar mig djupt i fingret så man kunde dela tum-toppen i två delar, haha, blev att gå till akuten med erik o hanna. Annars i skolan gjorde vi pepparkaksdegar, pepparkakshus och köttfärspaj. Efter skolan drog jag och Hanna en sväng på stan och sen har jag scrapbookat, bilderna hade kommit, hihi! Ska fortsätta en liten stund till och sen blir det sängen. Sista dagen i skolan imorgon innan praktikten, måste komma ihåg att ringa Annemaj när jag vaknat! Yap yap!
p.s 1 .Breaking Dawn part 1 var föressten awesome igår!
p.s 2. bingolotto uppesittarkväll e inbokat mohaha
Tumblr_ltyo2n2n4t1r57ol5o1_500_large

BREAKING DAWN

Kategori: Music, Movies & TV

Nu blir det bio, breaking dawn med natta! Vi tog en promenix till Maxi innan, köpte lite scrap saker och hemsaker. Haha!
Bdsfront_large



Det är riktigt rödblodigt och smaskigt, betydligt blodigare än i de tidigare tre filmerna baserade på Stephenie Meyers böcker i ”Twilight”-serien. Kammarrätten ändrade i sista stund åldersgränsen från femton till elva år. Man ska kanske vara en rätt mogen, distanserad, elvaåring för att inte bli vettskrämd inför framtida barnafödande.

Efter alla förhandsskriverier vet redan den intresserade tonåriga tjejpubliken att Bella gifter sig med sin älskade vampyr Edward och obegripligt snabbt blir på smällen på bröllopsnatten. Det är å andra sidan ett samlag som heter duga och får hela den flotta villan på en brasiliansk ö i gungning så att delar av sovrumsinredningen faller samman.

Ändå andas det ingen autentisk sensualitet. Därtill är och förblir Bellas och Edwards kärlekssaga alltför anemisk, trots blodet.

Men det börjar i skimrande bröllopsvitt med vissa piffiga röda inslag hemma i småstaden Forks i delstaten Washington. Edwards rival och Bellas nära vän och förtrogna, varulven Jacob, infinner sig i sista stund och varnar för följderna av giftermålet och vad det eventuellt kan komma att innebära för rivaliteten mellan vampyrerna och varulvarna.

Det är många koder som man måste känna till för att hänga med i intrigen. Filmerna vänder sig tydligt till den som har följt berättelsen från början. Här finns inget utrymme för resumé.

Det är osäkert om serien skulle ha sett annorlunda ut med en återkommande regissör. Samtliga, liksom denna gång Bill Condon, har varit kompetenta bildberättare. Scenografin och den konsekventa visuella stilen höjer filmerna över medelmåttan, även om jag tycker att den första delen, ”Twilight”, hade den mest trovärdiga vardagstonen. Det konstgjorda, som givetvis är en överenskommelse med publiken i all fantasy, har sedan dess blivit allt mer dominerande och vampyrkvinnorna ser i varje scen ut som om de kom direkt från en holly­woodsk skönhetssalong.

Bella är en förebild på flera plan för sina trogna fans. Hos henne finns en begriplig längtan efter det gräns­överskridande och hon har mod och integritet.

Kristen Stewart utvecklas också i rollen medan killarna får mindre utrymme.

Här mer än tidigare blir det ändå uppenbart att Edward och Jacob känslomässigt sett skulle kunna vara kompletterande sidor i en och samma mansfigur.

388553_10100487829478292_68120769_50035827_171727263_n_large

KUSMI TEA

Kategori: Decor


ledig idag. chilla hela dagen typ. bio ikväll med nate, breaking dawn. Jag vill ha dem brukarna med te o kaffe, VART??? VAAAAART?? VAAAAAAAAAAAAAAAAAART?? tell me!

upd: jag var smart och sökte på kusmi tea och vipps! yeah!

upd2: 215 spänn för en burk?!?!?!?! med 2,5 hekto te? äääh kyss mig i röva!!!!!!

ska forstätta inrednings-jakt-nörda nu!

DANCES WITH WOLVES

Kategori: Weekday

idag: 
* prov i skolan, gick bra 
* handlat 
* gjort pepparkaks-cakepops 
* badat 
senare: 
* nya how i met your mother + 2 ½ men

woho = jag är ledig imorgon!

Tumblr_lupuo9uqxk1qd7mtko1_500_large

SALAM

Kategori: Weekday

Inte gjort mycket sen jag kom hem. Vart o handlat med mami, hjälpt Hanna med en grej, badat o kikat ett avsnitt big bang. Sitter o håller på o beställer hem bilder nu, så snart blir det pysseltajm (HEHE kärringen). Min meny för imorgon är klar också, jag tänker göra: peanut butter sandwish cookies, fransk choklad-tårta, pasta-bacon soppa och grova frallor. Kommer nog bli jäkligt kul imorgon, hoppas alla får en egen bänk, orka trängas o dela ugnar imorgon på provet liksom. Nåååja! Såå eeere!!
Tumblr_lsrgf72ffk1r04syto1_500_large

SWEBUS

Kategori: Travel

Sitter på bussen hem nu...men vart vaken sen baby gick till jobbet vid halv 7. Vakade typ halv 6 innan där med magont o svetten bara foooorsa. Gick in på toa och där i trosorna var MENS. Jag haaar fåååttt tillbaaaka meeensen! Vi blev mongoglada! Inga bindor så nu sitter jag på bussen med bandage i trosorna, haha! Vart jätte mys hos bebi som vanligt, har lagat lite kök, tacopaj, kyckling o potatis i ugnen med min specialar sås o en monster brownie... Sen har vi kosat oss.. Druckigt lite öl, vart på stan o kikat "drive". Värd att se (kika upp den natta). Nu skall jag iphone-nörda o hoppas att d går snabbt hem, hemma väntar att skriva en meny inför imorgon så ja e redoo inför köksprovet! Kommer bli jävligt kul! O på onsdag ska jag o nate oå premiären breaking dawn. Awesome vecka eller vaaaad!!!

 

NATALIE

Kategori: Weekday

Haha nej skrev fel. Fre- mån mena jag såklart. Nu ska jag dö i tullen.

PÅ OSLOBUSSEN

Kategori: Weekday

Sitter på bussen till oslo nu, kom med en tidigare buss... Snart vid tullen, hoppas det inte blir någon men sån tur skall jag väl inte ha :) ganska slapp dag i skolan, gjorde rulltårta, lasagne, toast och en brownie jag tryckte ner allt möjligt jag hittade i torrförrådet (marshmaallows nötter kanderad apelsin vit choklad). Erik tog med sog den hem sin farsdaggift haha... Nästa vecka på tisdag blir det prov. Man skall göra varsin soppa, bröd, småkakor och en mjuk kaka. Vet nog redan ungefär hur min meny skall se ut. Nä nu skall jag fortsätta kika halv 8 hos mig o hålla tummarna på att det inte blir någon tull, framme om ca 1,5 h o pussar på min bebi!

SKOOL SEN OSLO!

Kategori: Weekday

JA! MOT SKOLAN SEN MOT OSLO! TJILLEVIPPEN!

ja har drömt sjuka saker senaste:
1. var hos erik (??) och hans katter hade läppar o pratade med mig
2. andré hade monterat upp videokameror i hela lägenheten
3. Natalie var ett riktigt rövhål så vi bröt upp kontakten totalt
4. Jag + h + l mobbade sönder j så erik ringde hem till mina föräldrar.
what-the-fuck!
474424818_xcqdrsg2_c_large

BIBBLAN

Kategori: Weekday

Sitter på bibblan nu... Plöggar lite.. Slappar, har tillomed knäppt upp jeansen så länge jag kmr stanna. Tisdags kvällen hos lina var fedt kul.. Igår hängde ja med seldis o nate o idag blir det lite plugg, pyssel hemma o du är vad du äter. Nåååja over and out nu ska jag fortsätta skriva om afrikansk matkultur...

 

BORTA TILLS IMORGON!

Kategori: Weekday

Snart skall jag iväg till skolan, där blir det bedömningsmiddag, vi har gjort en buffé vi skall bjuda på och är väl lite småplock med det innan och efter. Slutar vid 4, då drar jag till Partille hem till Hanna och sedan vid 7 ska vi vara hos Lina och ha lite taco/bira - night med Rebecka och Anna. Sover hos Lina efter såååå ciaaao och vi hörs imorgon!! Just, jag hittade mina praktikpapper igår, SCOOOORE!!! 
Tumblr_lu25cinszs1qduom2o2_500_large

7 NOVEMBER

Kategori: Weekday

idag:
skola, typ hur slappt som helst, vad gjorde vi ens? eh, jag o hanna gjorde en tonfiskröra + kokade 20 ägg och that's it! 
handlat lite inför imorgon
lekt lite mer med iphonen 
nu: kika big bang theory 
och sen skall jag boka oslo ticets för söndag - måndag!
kuwl kuwl kuwl!

TANDVÄRK

Kategori: Weekday

jävla visdomstand. kan inte tugga, har tatt en smartstillande o 2 koppar varmt kaffe o baaa väntar...känns lite bättre men FUCK vad ont den jääääveln gör. ska strax iväg till skolan...SATANA PERKOLE
93ccbaf7f8_78548288_o2_large

HEMMA!

Kategori: Weekday

back home igen, haft det koos hos bebii!! leker lite med iphonen nuu fast ja egentligen borde leta rätt på de jävla praktik papprerna, nah imorgon bitti såå!! sweet dreams!

OSLO!

Kategori: Travel

Off 2 oslo Fredag - Söndag! Kommer bli mys. men fuck vad jag inte är sugen på swebus... :( nu när jag blivit van vid go by bus...nåååja..överlever väl...! Var uppe o sjöng o fira mami lite imorse...Grattis mamiii! <3

upd: blir en fika med nate innan bussen! ppuss
Tumblr_lu4mpwxmwq1qzcwzbo1_500_large

3 NOVEMBER

Kategori: Weekday

Haft en bra dag i skolan, gjort aprikos/apelsin-paj, en soppa, tryfflar, mums-mums, någon sås jag inte minns namnet på och leverpaté...haha lord. Och säkert något mer jag inte minns just nu. Sen nu hemma har jag gjort en birthday-brownie till mamma...! nu blir det big bang och du är vad du äter. har inget vettigt att skriva så jag skiter i det! 
Tumblr_ltta84mxau1r4g95ko1_500_large
Tumblr_ltx6euxsjn1qcd09to1_500_large
Tumblr_ltvbyo0vh41r4g95ko1_500_large

SELDIS

Kategori: Weekday

Skola (nice dag, gjorde cakepops, kryddsalt, fylld paprika, vit lime tryffel, tunnbrödskorgar, köttfärstartletter o en fin fruktsallad), sen fika med Selda. Myspys! Har lite o gojsa med nu så pöss!

SKOOL & VATTENPIPA

Kategori: Weekday

underbar dag i skolan, gjorde : wraps, cakepops, sugerpaste rosor, smörkräms rosor, cheesecake och cupcakes! Riktigt rolig dag. Sen träffa jag äntligen Nate, vi drog på stan en stund (köpte gift for mami, hörlurar for bebz, och pyssel-jul-ugglor wiho), sen chillade vi på vattenpips cafét, jag diggar det engelska namnet för vattenpipa; hookah. Kooos dag! som fan, rätt död nu dock. Ska lägga mig och stressa ner med nya how i met och two and a half. Bra start på nya månaden HEHEHE!
Tumblr_lijd8jusru1qcy71jo1_500_large

NOVEMBER

Kategori: Mixed

Tumblr_ltut31punk1qabmhoo1_500_large